12 de novembre del 2012

L'Associació Catalana de Iuslaboralistes s'ha adherit al Manifest de Juristes en favor de la Vaga General del proper 14 de novembre


L'Associació Catalana de Iuslaboralistes s'ha adherit al Manifest de Juristes en favor de la Vaga General del proper 14 de novembre.

L’ACI és una associació de professionals del dret del treball constituïda sense ánim de lucre i que te per finalitat la promoció de l’estudi del dret del treball i de les disciplines connexes. Pren com a referència ideològica la clàusula d’Estat Social del preàmbul de la Constitució i en els seus estatuts consta el compromís en la defensa del benestar social, l’extensió dels drets socials individuals i col·lectius i el proposit de superació de les desigualtats econòmiques i socials. Per a la consecució dels seus fins, l’ACI col·labora amb altres asociacions, amb les universitats catalanes i amb professionals relacionats amb el dret del treball. Convoca i participa regularment en debats, congressos, conferències i sessions d’estudi i ajuda a la publicació i difusió d’estudis sobre la materia. Anualment l’ACI organitza les Jornades Catalanes de Dret Social amb col·laboració amb les distintes universitats catalanes i convoca els premis Francesc Layret i Albert Fina destinats a premiar treballs de joves investigadors del dret social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada